1/8 Triatlon Geel 10/05

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

1. Joris Sels                      55:01

2. Laurens Verluyten        56:02

3. Frederik Swannet         56:35

110. Roel Vanheuckelom 1:23:11

….

114. Gertjan Herman       1:32:00

 

Verslag Roel:

Op zondagmiddag 10 mei laatstleden is mijn seizoen effectief gestart.  Het was die zondag een heuse zonnige dag met  – helaas – veel wind.  Na alle papierwerk bij de inschrijvingen en wat organiseren op de wisselzone,was ik er helemaal klaar voor!  De aanvang bij het zwemmen verliep wat chaotisch en door omstandigheden (politie gaf het parcour niet vrij) waren we genoodzaakt om een kleine 10 minuten in het water te “dobberen” in het frisse water 🙂
.. Van zodra het startschot klonk, zijn we er volop voor gegaan!  Het zwemmen van 500 meter- mijn zwakste onderdeel – heb ik afgelegd met eigen chrono van 16m21sec.  Het fietsen lag me duidelijk meer en ondanks het feit dat ik ongeveer 1/3 van t parcours niet heb kunnen stayeren, ben ik tevreden van de tijd: 33m06′ voor 20km
het looponderdeel heb ik evenwel wat last gehad met de omschakeling fietsen naar lopen… maar ik was zeker niet de enige.
mijn eind-tijd of totaaltijd (met de wisselzones) is geklokt op 1u 23’11”
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

3 Opmerkingen. Verlaat nieuw

Raf Horrevorst
18 mei 2015 20:07

Respect Roel met dat koud water! Mooi verslag makker!

Beantwoorden
wout roovers
19 mei 2015 11:18

netjes gedaan Roel, ne mooie start van hopelijk een mooi seizoen

Beantwoorden

Sterk gedaan Roel! Water nog ferm koud zeker!

Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *