ATB Cross Mosten MEER FAT open klasse 6/6

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

1. Stef Beyers

2. Dirk Christieanen

3. Tim Vissers

18. Stijn Vermeiren

19. Pieter Brughmans

20. Raf Horrevorst

22. Geert Van Looveren

24. Kris Anthonissen

26. Wout Roovers

28. Rob Van Den Muysenbergh DNF

 

Het VET podium

Het VET podium

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 Opmerkingen. Verlaat nieuw

wout roovers
8 juni 2015 12:37

voor den eerste keer is een MBT-cross meegedaan, meer om onze collega’s van FAT te steunen dan een geweldig sportief exploot neer te zetten. Met mijn beperkte stuurvaardigheid is zoiets namelijk nie echt mijn ding. samen met nog 6 VET-ers aan de start en ik mocht op rij 2 starten maar heb me rustig rechts weggezet om al die geweldenaars nie te veel in de weg te rijden. Van bij de start kwam dan ook zowat iedereen erover gevlogen šŸ™‚ zodat ik als voorlaatste het bos in dook. Heb dan rustig mijn eigen tempo gezocht en geprobeerd nie te veel tegen de korst te gaan en nie int water te vliegen. uiteindelijk maar 2 keer gevallen en mijn voorsprong op de voorlaatste elke ronde een beetje groter gemaakt. Elke ronde ging het iets beter ( allez in vergelijking met de rest is da iets beter redelijk relatief šŸ™‚ ) Door de geweldige aanmoedigingen van mijn vrouwke, mijn kids en alle VET en FAT – supporters met toch naar het einde geworsteld. spijtig dak in de laatste ronde op 100 m van de meet nog gedubbeld werd door de nummers 1 en 2. toch van genoten en nie laatste geeindigd. Nadien nog een gezellig pintje gedronken. Mooi crosske, toffe FAT-organisatie en volgend jaar proberen nog iets vlotter door de bochten te gaan. Dikke proficiat aan mijn collega VET-crosser, proper gedaan allemaal

Beantwoorden

Was een lekker toerke daar aan de mosten, bij de start goed mee vertrokken, ik dacht den eerste tour nog niet alles uit de kast halen, proberen zo goed mogelijk te sturen en zodoende geen of weinig foutjes te maken die tijd zouden kosten. Tegen het einde van de eerste ronde was het al zover, ik lag erbij, doeme toch! Vlug terug op de fiets en verder rijden, ik had toch wel wat vertouwen ingeboet in de bochten. Ik voelde de aanwezigheid van de Pieter die goed bleef volgen, en een beetje verderop kwam de Stijn ook onder stoom.
Ik heb dus vanaf ronde 2 alles gegeven en het ging wel goed, maar die mannen bleven me volgen op een paar seconden. Tegen het einde van ronde 4 was mijn pijp uit, de Stijn kwam erover en een beetje later ook de Pieter. De veer was gebroken en ik heb dat laatste rondje nog op mijn eigen tempo afgewerkt.
Ik heb nadien toch efkes moeten bekomen. In’t zonneke met een pintje was’t best gezellig.
Thanks Fatters mooie ATB crosske, we hebben er van genoten.

Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *