Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

VAN 4 NAAR MEER DAN 50 LEDEN

ONZE GESCHIEDENIS

HET BEGIN

Ons verhaal begint in het voorjaar van 2010.  Tijdens de babyborrel van Pepijn Joris heeft Weusje, tussen pot en pint, een aantal mannen zo zot gekregen om te mee te doen met de Lollepotters triatlon in Oostmalle.

Een VET feestje, zo zei hij.  Weusje motiveerde ons als volgt: efkes afzien, BBQke bij mij thuis en daarna trappist à volonté in de feesttent. 4 VETTE atleten zijn erin getrapt: Wout (onze veurzitter), Weusje (de grote aanstoker), Raf (onze fietscoach) en Stijn Vermeiren.

VET was geboren!  VET staat voor “Vrij Enthousiaste Triatleten”, en is eigenlijk simpelweg ook de Nederlandse vertaling van FAT, onze sportieve collega’s. Onze eerste triatlon ervaring was zo mega VET dat dezelfde avond nog plannen werden gesmeed voor meer.  In Wuustwezel is er trouwens ook jaarlijks een triatlonfeestje. Het 2de VET seizoen, 2011, wat onze sportief team met 50% gegroeid; 6 atleten verschenen aan de start van het  Lollepottersfeestje: de 4 oprichters + Kris Anthonissen en Raf Horrevorst.

In 2012 stagneerde onze leden aantal maar werden er een aantal Vette wedstrijden toegevoegd.  VET schittert sinds 2012 ook jaarlijks  tijdens de triatlon De Bres in Sint Jozef, tijdens de NK kermiskoers en tijdens Les 3 Ballons in de Vogezen.

2013 is het vetste VET- jaar in de ganse VET geschiedenis.  VET verdubbelde zijn aantal VET sporters; Er kwamen zowaar ook vrouwen voor VET  in actie.  De sportieve prestaties evolueerden eveneens serieus in crescendo.  Tijdens het topjaar 2013, vol sportief genot, werd besloten om ons veel meer als hechte groep naar de buitenwereld te tonen.

Een VET outfit moest er zo snel mogelijk komen.  Met zeer veel dank aan onze nieuwe jonge VETTERS zal VET in 2014 aantreden met meer dan 50 sportieve leden en beschikken over een top VETTE outfit.

Dit smaakt naar meer!  Geniet ervan!

ONZE MISSIE

Mens sana in corpore sano. Een gezonde geest in een gezond lichaam. En sporten is gezond. VET wil dan ook de mensen in onze regio aanmoedigen tot bewegen. Voor VET is sporten echter meer dan louter de sportieve prestaties. Het is ook een sociaal gebeuren waarbij mensen elkaar stimuleren / motiveren, met als doel om aan wedstrijden deel te kunnen nemen.   Daarbij mogen we onze roots  niet verloochenen , die voorschrijven dat elke fysieke inspanning stevig beloond mag worden. Den “ derde helft” is voor VET van groot belang, blijven “plakken” mag. “GASTRONOMISCH sporten “ noemen we dat.

Onze zwart – blauwe VET armada zal wedstrijden ervoor, tijdens en erna mee kleur geven  zodat VET een begrip wordt in de Noorderkempen. Vol er tegenaan  ( VET )  met de vrij enthousiaste triatleten ( VET )

VET FOR LIFE

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.