Koers:TMZ Den Inkel Kruiningen 12/3

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

12821494_10153437064366430_1720873447707684729_n

Guus de Graauw won onder schitterende omstandigheden en in een bijzonder levendige wedstrijd bij de Amateurs de 2e trainingswedstrijd van TMZ op het den Inkelparkoers in Kruiningen. Jurgen Verbocht werd 2e en JanWillem Koeman 3e.

Bij de Amateurs 40+ won Tom de Backer, terwijl Rolf Raats en Raf Horrevorst dit bij de resp de D-categorie en de SP deden. Aimé Schoe was de beste dame.

In totaal waren er 94 renners.

 

 

Amateurs:

  1. Guus De Graauw
  2. Jurgen Verbocht
  3. Willem Jan Koeman

19. Bart Schrauwen

23. Wim Van Halewijck

 

Cat D.

  1. Rolf Raats
  2. Hans Traas
  3. Kevin Ysenbaardt

15. Bob Van Bavel

40. Ko De Meulmeester

 

Cat SP.

  1. Raf Horrevorst  
  2. Peter Janse
  3. Arjan Van Hekke

7. Kurt Raats

17. Jan Deckers

22. Kim Vermeiren

23. Lotte Moelans

24. Fabian Van Hekke

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 Opmerkingen. Verlaat nieuw

Raf Horrevorst
15 maart 2016 20:19

🙂 🙂 Echt wel genieten zo eerste overwinning, heb er al deugd van gehad.
Vorige zaterdag afgezakt naar kruiningen zonder al te veel ambities, gewoon koersritme opdoen zoals de Rolf ons gezegd had, daar ga je later op het seizoen deugd van hebben.
De eerste rondjes eens gekeken hoe het met de beentjes zat, hoe ik op de versnellingen kon reageren, al bij al viel dat goed mee, na bijna 6 rondjes kwamen de Amateurs ons voorbij, hier moesten we opletten maar er werd echt sportief gereden, niemand pikte aan en zo konden we onze koers verder zetten.
Op 2 ronde van het einde sprong er een iemand weg, hij kon ongeveer een 200m voorsprong nemen op het peloton, er was echter een strook van ongeveer 1 km waar de wind recht in het gezicht blies, dus ik dacht dat moet al ne straffe zijn als hij dat volhoudt. We konden onze achterstand bijna halveren op dat windop stuk. Hij viel niet stil en kon zijn voorsprong behouden en de laatste ronde ingaan. Ik jutte iedereen nog eens wat op dat we hem nog konden pakken. Als een zooitje ongeregeld viel de ene na de andere aan, ik had me aan een wiel gezet van ne kerel die best wat fors had, ze vielen allemaal wat stil en ik kon opschuiven naar positie 5 met nog 200m tegen de wind wou ik naar het volgend groepje springen, maar ik reed ineens tot bij onze aanvaller, de rest voorbij. Aangekomen op de laatste rechte lijn, vertikte ik het om over te pakken, achter ons begonnen ze al met spurten, er kwam er ene over, en met een alles of niets kon ik juist zijn wiel pakken. Nog 250m effe recupereren en over mijn schouder kijken, niemand te zien. Op 100m aangegaan en ik kon hem nog juist met een half wieltje kloppen op de meet! 🙂 Top!!!!

grtz Raf

Beantwoorden
Kurt raats
17 maart 2016 13:17

Was enorm plezant om met een aantal vetters aan de start te staan. Prachtige resultaten, in twee va. De vier de bloemen mee naar huis!
Zat op de eerste rij om de overwinning van Raf te zien, geweldig gedaan van alle vetters!

Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *